Първоначално публикувано от WhitePower
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Драг дей 2011 - анкета
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеНаскоооооо, за колите грешиш. Когато може взема коли, но това не винаги е възможно. Може би ще кажеш че по твой спомен сме безработни и времето което отделяме всъщност нищо не ни струва. Написах го за да подчертая че организирането на нещо не става с щракване на пръсти защото не сме съученици на Хари Потър. Освен да критикуваш друго не правиш от известно време. Имах идея да те помоля за съдействие за нещо свързано с клуба, но мисля ще се въздържа и ще го свърша сам.
Темата е в раздел съобщения и не цели набирането на нови членове а нещо съвсем друго. Нямаме за цел да създаваме масовост. На теб ли да обяснявам че на тези които са членове само заради облагите не може да се разчита за организация на мероприятия или нещо друго. Мога да те уверя че тези които в момента са членове дават много повече от членския внос- От тях почти всички се отказват от отстъпките които клуба им прави. Това е съобщение относно сътрудничеството с алфисти.бг. Както виждаш никой не плаче за това че ти и Мирела вече не сте членове- това е ваш избор.
Относто членовете дото дават и вземат чудесно, това е прекрасна новина, но все пак прочети подписа ми
ПС. Не може да се пише в тази темаhttp://clubalfaromeo.com/forum/showt...414#post885414
Last edited by tanatos; d.m.y г., 16:04.Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениеако е в софия или около то е ясно че ще сме един и същи ама на светло а не на тъмно
за колегите който казвачт че минали ч ебил в софия - еми не е беше в Сепарева баня - на 80 км от тука или все едно е в Пазарджик
От друга страна трябва писта да има , с което много се ограничава избора къде да бъде
така или иначе най най добре е драг дейя да е съчетан с феста , щото феста за мене вече е станал на кебабчииница на картинг писти
и в интерес на истината най големия фест беше на лесновоAlfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
Comment
-
за мене е без начение къде е , важното е да се съберем и да направим събитие , но като гледам , все един и същи сме си , тези който пишат в темите за тунинг и моторспорта
---------- Post added at 16:13 ---------- Previous post was at 16:13 ----------
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеЩо бе сега не си ли фен ?Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщениеНа вас може да ви е било на 80км, но питай останалите които не са от София на колко им е било! Така че си беше все едно в Софийско! В Стара Загора като беше Италфеста мисля че добре се получи и беше доста голям! Не е лоша пистата и е дълга!Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
и аз бих дошъл малко да дам газ
събев нещо като карахме преди години в стара загора
пистата не ми хареса много камъчета,,,, ако сега са е оправили добреalfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеВ момента говорим за място за драг!
1912 оттогава не съм ходил на пистата, все пак където и да е идвам!Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
Comment
-
Колеги, давайте варианти за място! Моля не повтаряйте вече споменати. И така:
1. Лесново
2. Стара Загора
3. ..........?.........Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Добре , защо не на калояново , защо не се прави 1 голям ИталФест , да кажим , и да има и тиме аттак и драг , мисля , че Калояново отговаря на тези критерии близо е до Пловдив , може да се приеме , че е сравнително достъпна за всички ( без колегите от североизточно България) , На битката Японски срещу Немски коли , в пограмата имаше всичко Тиме Атак, Дрифт и Драг , тъй като повечето талянски коли са предно , логично е да отпадне Дрифт, може да се сложи на негово място примерно Италианско преследване , ама освен адреналин , че гониш някой , не се различава особенно от Тиме Атака. Като Цяло аз предлагам Калояново. Повечето хора искат масовост по събията , но как да стане като имаме , трак дей , драг дей и италфест( Съборите не ги броя , те са със съвсем друг характер) , според мен просто Трак дей и драг Дей трябва да се обединят с ИталФест, и да се направи 1 голямо събитие за всички феново на различните видове "рейсинг".
ЕДИТ: реално така ще се спестят пари и за самата организация на 3 събия и също така пари за пътни на участниците , които са привърженици на всякакъв рейсинг ..Last edited by CrazyElement; d.m.y г., 17:51.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеДобре , защо не на калояново ,
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеЦялата права е 580м... не е достатъчно!
иначе идеално място за мене и е в центъра на българия
в стара загора не съм бил и незнам как е пистатаVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеЦялата права е 580м... не е достатъчно!визирам ауди S2. Според мен просто липсва желание , едвали някой ще се разреве ако гонката не е точно до 402 м, + това предполагам тази права е достатъчна но за коли под определни коне , защото реално си е самоубиство с "наще тунинг" коли , които са по 300+ коня , а спирачната им система е за 200 примерно. Но пак казвам не ми е ясно как тогава се пускаха на драг 1000+ коня коли
и по 500 кг купета
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеДобре , защо не на калояново , защо не се прави 1 голям ИталФест , да кажим , и да има и тиме аттак и драг , мисля , че Калояново отговаря на тези критерии близо е до Пловдив , може да се приеме , че е сравнително достъпна за всички ( без колегите от североизточно България) , На битката Японски срещу Немски коли , в пограмата имаше всичко Тиме Атак, Дрифт и Драг , тъй като повечето талянски коли са предно , логично е да отпадне Дрифт, може да се сложи на негово място примерно Италианско преследване , ама освен адреналин , че гониш някой , не се различава особенно от Тиме Атака. Като Цяло аз предлагам Калояново. Повечето хора искат масовост по събията , но как да стане като имаме , трак дей , драг дей и италфест( Съборите не ги броя , те са със съвсем друг характер) , според мен просто Трак дей и драг Дей трябва да се обединят с ИталФест, и да се направи 1 голямо събитие за всички феново на различните видове "рейсинг".
ЕДИТ: реално така ще се спестят пари и за самата организация на 3 събия и също така пари за пътни на участниците , които са привърженици на всякакъв рейсинг ..
Ако обединиш трак, драг и италфест означава два дни. В противен случай как ще събереш програмата така че да имаш драг със стартове за време, решетка, тайм атак и т.н в един ден. Трак и драг едновременно може да се направи в сапарева баня- драг на пистата и италианско на затвореното трасе при хангарите.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеАми незнам колега , аз за други писти (със завой) за карачите и права за драг не се сещам , ок не е 600+ но пак можем да се примирим и с това( нз примерно да не е до 400м знам ли , верно няма да е точно драг , ама пак ще се види коя кола е по-силна ) , Сега пак ми е интересно как тогава на батъла на Японки вс. Германки се пускаха на драг коли по 1000 конявизирам ауди S2. Според мен просто липсва желание , едвали някой ще се разреве ако гонката не е точно до 402 м, + това предполагам тази права е достатъчна но за коли под определни коне , защото реално си е самоубиство с "наще тунинг" коли , които са по 300+ коня , а спирачната им система е за 200 примерно. Но пак казвам не ми е ясно как тогава се пускаха на драг 1000+ коня коли
и по 500 кг купета
Нали се сещаш че 10сек кола на 400 метра има над 240 терминална мислиш ли че ако стартира наистина ще може за няма и 150 метра да вземе завоя
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment